High quality meat

Shije të përsosura nga mishi i freskët

me cilësi të garantuar.

High quality meat

Produkte që i duhen secilës familje.
Të fresketa dhe të kontrolluara.

Ada Group është e përkushtuar në ngritjën e cilësisë, teknologji të sofistikuar dhe staf të kualifikuar të cilët janë profesionist të fushave përkatëse. Përveç kësaj, Ada Group investon në trajnimin e stafit dhe kontrollimin e punës se tyre, sipas standardeve ISO 9001:2008 dhe 22000:2005 standard i cili është i vertetuar nga Agjensia e Veterinës dhe Ushqimit dhe Instituti Kombëtarë i Shëndetit Publik.

High quality meat

Produkte për kuzhinë

Produktet Flor-en sipas kategorive

Sanduich me sallamë Floren

Si fillim duhet të nxjerrim nga frigoriferi sallamën Floren. Prejmë disa rriska të holla sallame.
Marrim një bukë për senduich e prejmë për mesi, vendosim në të filetot e sallamës, domate, tranguj, sallatë të gjelbërt dhe kaqkavallë. Të gjitha me sasi sipas dëshirës.

Ju bëftë mirë!       

Recetat e preferuara nga ju

Nëse keni eksperiencë në gatime, atëherë ju mund ta dërgoni recetën tuaj dhe ne do ta publikojmë në faqe tonë

Dërgo recetën tënde

Brendet tona

Ada Group Floren Meat Industry Jon Water
Jon Water

Kujdesi ndaj konsumatorëve

Ne ju ftojmë që të kontaktoni me qendrën tonë për përkujdesje ndaj konsumatorëve dhe të merrni të gjitha informatat që ju duhen

Ada Call Center

049 160 092         

Design: 2B studio 10 000 Prishtinë, Kosovë ©2015