Të konservuara

Pashtetë pule Premium

Mish pule mekanikisht i ndarë nga eshtrat (50%), ujë, vaj bimësh,
proteinë qumështi, kripë kuzhine, miell soje, erëza, përforcues arome (E 621).

Pashtetën e hapur duhet ruajtur në vend të freskët dhe të konsumohet brenda ditës.
Neto: 90 g e

Pashtetë pule 90 gr

Mish pule mekanikisht i ndarë nga eshtrat (50%), ujë, vaj bimësh,
proteinë qumështi, kripë kuzhine, miell soje, erëza, përforcues arome (E 621).

Pashtetën e hapur duhet ruajtur në vend të freskët dhe të konsumohet brenda ditës.
Neto: 90 g e

Pashtetë pule 50 gr

Mish pule mekanikisht i ndarë nga eshtrat (50%), ujë, vaj bimësh,
proteinë qumështi, kripë kuzhine, miell soje, erëza, përforcues arome (E 621).

Pashtetën e hapur duhet ruajtur në vend të freskët dhe të konsumohet brenda ditës.
Neto: 50 g e

Pashtetë pule 30 gr

Mish pule mekanikisht i ndarë nga eshtrat (50%), ujë, vaj bimësh,
proteinë qumështi, kripë kuzhine, miell soje, erëza, përforcues arome (E 621).

Pashtetën e hapur duhet ruajtur në vend të freskët dhe të konsumohet brenda ditës.
Neto: 30 g e

Pashtetë viçi 50 gr

Mish viçi (50%), ujë, vaj bimësh, proteinë qumështi, kripë kuzhine, miell soje,erëza,
përforcues arome (E 621). Pashtetën e hapur duhe ruajtur në vend të freskët.
Neto: 30 g e

Rriskë gjedhi 150 gr

Mish gjedhi, yndyrë, ujë, nisheste, proteinë qymështi, kripë kuzhine, erëza,
konzervans ( E 250 ). Neto: 150 g e

Rriskë gjedhi 200 gr

Mish gjedhi, yndyrë, ujë, nisheste, proteinë qymështi, kripë kuzhine, erëza,
konzervans ( E 250 ). Neto: 200 g e

Gullash viçi 200 gr

Mish gjedhi 35%, ujë, kripë kuzhine, yndyrë gjedhi, uthull, miell, sheqer, domate, qepë të freskëta
dhe mëlmesa shtesë për ruajtjen e aromës. Të ruhet në temp. + 25 C
Neto: 200 gr

Recetat e preferuara nga ju

Nëse keni eksperiencë në gatime, atëherë ju mund ta dërgoni recetën tuaj dhe ne do ta publikojmë në faqe tonë

Dërgo recetën tënde

Brendet tona

Ada Group Floren Meat Industry Jon Water
Jon Water

Kujdesi ndaj konsumatorëve

Ne ju ftojmë që të kontaktoni me qendrën tonë për përkujdesje ndaj konsumatorëve dhe të merrni të gjitha informatat që ju duhen

Ada Call Center

049 160 092         

Design: 2B studio 10 000 Prishtinë, Kosovë ©2015