Dërgo recetën tënde

Na dërgoni recetën tuaj

Mendoni se keni ndonjë ide për përgatitje të produkteve Floren. Përmes kësaj faqeje ju mund të dërgoni recetat tuaja dhe ne do ti publikojmë ato në faqen tonë.

Ju lutemi plotësojeni formularin me të dhënat tuaja dhe recetën që dëshironi ta publikoni 

Shkruani recetën

Faleminderit per receten tuaj. Se shpejti ne do ta verifikojme dhe do ta publikojme ne faqen tone

Recetat e preferuara nga ju

Nëse keni eksperiencë në gatime, atëherë ju mund ta dërgoni recetën tuaj dhe ne do ta publikojmë në faqe tonë

Dërgo recetën tënde

Brendet tona

Ada Group Floren Meat Industry Jon Water
Jon Water

Kujdesi ndaj konsumatorëve

Ne ju ftojmë që të kontaktoni me qendrën tonë për përkujdesje ndaj konsumatorëve dhe të merrni të gjitha informatat që ju duhen

Ada Call Center

049 160 092         

Design: 2B studio 10 000 Prishtinë, Kosovë ©2015