Sallame

Parizer pule Extra 300 gr

Mish pule mekanikisht i qëruar nga kockat, yndyrë bimore, lëkurë pule, ujë, albumina të izoluara të sojës, kripë kuzhine, stabilizatorë (E450, E451), antioksidans (E300), askorbat (E301), mëlmesa dhe E250.
Të ruhet në temperaturë prej 0 deri 4C. Neto: 300 g e

Parizer pule 300 gr

Mish pule mekanikisht i qëruar nga kockat, yndyrë bimore, lëkurë pule, ujë, albumina të izoluara të sojës, kripë kuzhine, stabilizatorë (E450, E451), antioksidans (E300), askorbat (E301), mëlmesa dhe E250.
Të ruhet në temperaturë prej 0 deri 4C. Neto: 300 g e

Parizer pule me perime 400 gr

Mish pule mekanikisht i qëruar nga kockat, mish gjedhi, ujë, yndyrë bimore, lëkurë pule, perime - 8%, albumina të izoluara të sojës, kripë kuzhine, stabilizatorë (E450, E451), antioksidans (E300) askorbat (E301) mëlmesa dhe E250. Të ruhet në temperaturë prej 0 deri 4C. Neto: 400 g e

Parizer pule me kaqkavall 400 gr

Mish pule mekanikisht i qëruar nga kockat, mish gjedhi, ujë, yndyrë bimore, lëkurë pule,
kaçkavall - 5%, albumina të izoluara të sojës, kripë kuzhine, stabilizatorë (E450, E451),
antioksidans (E300) askorbat (E301) mëlmesa dhe E250.
Të ruhet në temperaturë prej 0 deri 4C. Neto: 400 g e

Parizer pule - Kids 250 gr

Mish pule mekanikisht i qëruar nga kockat, yndyrë bimore, lëkurë pule, ujë, albumina të izoluara të sojës, kripë kuzhine, stabilizatorë (E450, E451), antioksidans (E300), askorbat (E301), mëlmesa dhe E250.
Të ruhet në temperaturë prej 0 deri 4C. Neto: 250 g e

Sallamë gjedhi 300

Mish gjedhi, ujë, yndyrë bimore, albumina të izoluara të sojës, kripë kuzhine, stabilizatorë (E450, E451), antioksidans (E300) askorbat (E301) mëlmesa dhe E250.
Të ruhet në temperaturë prej 0 deri 4 C. Neto: 300 g e

Recetat e preferuara nga ju

Nëse keni eksperiencë në gatime, atëherë ju mund ta dërgoni recetën tuaj dhe ne do ta publikojmë në faqe tonë

Dërgo recetën tënde

Brendet tona

Ada Group Floren Meat Industry Jon Water
Jon Water

Kujdesi ndaj konsumatorëve

Ne ju ftojmë që të kontaktoni me qendrën tonë për përkujdesje ndaj konsumatorëve dhe të merrni të gjitha informatat që ju duhen

Ada Call Center

049 160 092         

Design: 2B studio 10 000 Prishtinë, Kosovë ©2015