Virshlle

Virshlle pule - Premium 160 gr

Mish pule, ujë, nisheste, kripë kuzhine, dekstrozë, aromatizuesit: aromatizues natyral, aromatizuesit tymues, trashës: carrageenan E407, locust bean gum E10, antioksidant: askorbic natrium E301, perservativ, nitrat natriumi E250. I ndarë në mënyrë mekanike.
Të ruhet në frigorifer nga 0 deri +4 °C. Të konsumohet pas gatimit. Produkti është i mbyllur në vakum, mos e shponi.
Neto: 160 gr e

Virshlle pule - Premium 340 gr

 Mish pule, ujë, nisheste, kripë kuzhine, dekstrozë, aromatizuesit: aromatizues natyral, aromatizuesit tymues, trashës: carrageenan E407, locust bean gum E10, antioksidant: askorbic natrium E301, perservativ, nitrat natriumi E250. I ndarë në mënyrë mekanike. 
Të ruhet në frigorifer nga 0 deri +4 °C. Të konsumohet pas gatimit. Produkti është i mbyllur në vakum, mos e shponi. 
Neto: 160 gr e

Virshlle pule 160 gr

Mish pule i qëruar mekanikisht nga kockat, yndyrë bimore, ujë, albumina të izoluara të sojes, kripë kuzhine, stabilizatorë, (E 450, E 451), antioksidans (E300), askorbat (E 301), mëlmesa dhe E 250. Të ruhet në frigorifer nga 0 deri +4 °C. Të konsumohet pas gatimit. Produkti është i mbyllur në vakum, mos e shponi. Neto: 160 gr e

Virshlle pule 340 gr

Mish pule i qëruar mekanikisht nga kockat, yndyrë bimore, ujë, albumina të izoluara të sojes, kripë kuzhine, stabilizatorë, (E 450, E 451), antioksidans (E300), askorbat (E 301), mëlmesa dhe E 250. Të ruhet në frigorifer nga 0 deri +4 °C. Të konsumohet pas gatimit. Produkti është i mbyllur në vakum, mos e shponiNeto: 160 gr e

Virshlle viçi 300 gr

Mish gjedhi i freskët, yndyrë shtazore, qepë, kripë, piper i zi, lidhës, spec, aromë, soj. Të ruhet në frigorifer nga 0 deri +4 °C. Të konsumohet pas gatimit. Produkti është i mbyllur në vakum, mos e shponi. Neto: 300 gr e

Recetat e preferuara nga ju

Nëse keni eksperiencë në gatime, atëherë ju mund ta dërgoni recetën tuaj dhe ne do ta publikojmë në faqe tonë

Dërgo recetën tënde

Brendet tona

Ada Group Floren Meat Industry Jon Water
Jon Water

Kujdesi ndaj konsumatorëve

Ne ju ftojmë që të kontaktoni me qendrën tonë për përkujdesje ndaj konsumatorëve dhe të merrni të gjitha informatat që ju duhen

Ada Call Center

049 160 092         

Design: 2B studio 10 000 Prishtinë, Kosovë ©2015