E para dhe themelorja, që duhet të pini tetë gota ujë në ditë është mit. Sasia e mjaftueshme e ujit, të cilin duhet ta konsumoni gjatë ditës është ajo sasi e ujit të cilën e humbni përmes djersës...

Shiko më shumë

Cilësi e garantuar

Cilësi e garantuar është kujdesi në prodhim, i cili është i dëshmuar me posedimin e çertifikimit ndërkombetar ISO 9001:2008 & ISO 22000:2005

Kliko pët ti zmadhuar

Uji Jon nxirret nga thellësia e tokës së Kosovës dhe paketohet me teknologjinë më të sofistikuar të kohës është brend i Ada Group.

Arsyet pse duhet të konsumojmë shumë ujë?

Trupi juaj është rreth 70 % ujë , pjesa më e madhe e gjakut tuaj dhe çdo qelizë në trupin tuaj përbëhet nga uji. Prandaj, ju duhet ujë për të funksionuar siç duhet .

Shiko më shumë

Vlera e ujit

Uji është burim i jetës. Organizmi i një të rrituri ka nevojë për mesatarisht 2 litra ujë në ditë.

Uji Jon i plotëson standardet dhe kriteret për konsumim të përditshëm. Konsumimi i ujit Jon ju ndihmon që të keni një trup të shëndetshëm dhe të dehidratuar vazhdimish.

Uji jon është në kontroll të vazhdueshëm
dhe ofron garanci për cilësinë

Konsumimi i vazhdueshëm i ujit i ndihmon organizmit tuaj

Pirja e ujit është shumë e rëndesishme për shkak se uji ndrydh në menyrë natyrale apetitin dhe ndihmon trupin të tretë yndyrnat e rezervuara. Studimet kane treguar se nëse pirja e ujit zvogelohet kjo shkakton rritjen e depozitimit te yndyrave (dhjamit), perderisa nëse pirja e ujit shtohet kjo zvogëlon sasinë e depozitimit të yndyrave në trupin e njeriut

Për këtë arsye rekomandohet pirja e vazhdueshme e ujit që trupi ta përshpejtoj tretjen dhe të ndihmoj në humbjen e peshës

Kujdesi ndaj konsumatorit

049 160 092

Design: 2Bstudio 10 000 Prishtina Kosovo ©2015