Vlera e ujit

Uji është burim i jetës. Organizmi i një të rrituri ka nevojë për mesatarisht 2 litra ujë në ditë.

Uji Jon i plotëson standardet dhe kriteret për konsumim të përditshëm. Konsumimi i ujit Jon ju ndihmon që të keni një trup të shëndetshëm dhe të dehidratuar vazhdimish.

Uji Jon nxirret nga thellësia e tokës së Kosovës dhe paketohet me teknologjinë më të sofistikuar të kohës është brend i Ada Group.

Dristribucioni

Ada Group ka një rrjet të organizuar të shitjes në tërë territorin e Kosoves. Në bazë të organizimit të mirëfilltë dhe përkushtimit të vazhdueshëm për efikasitet në punë, teknologji të avancuar, orientim kah blerësi, si dhe në bazë të angazhimit të 40 punonjësve të kualifikuar, janë arritur suksese shumë të larta dhe të qëndrueshme. 

Ada Group aplikon procedura menagjimi të certifikuara me standarde ISO, të përkrahura me teknologji moderne, nën udhëheqjen e një stafi që trajnohet në vazhdimësi. Prandaj, bazë për udhëheqjen e biznesit ka integritetin ekipor, kualitetin dhe efikasitetin në ofrimin e shërbimeve më të mira për blerësit e saj.

Uji jon është në kontroll të vazhdueshëm
dhe ofron garanci për cilësinë

Konsumimi i vazhdueshëm i ujit i ndihmon organizmit tuaj

Pirja e ujit është shumë e rëndesishme për shkak se uji ndrydh në menyrë natyrale apetitin dhe ndihmon trupin të tretë yndyrnat e rezervuara. Studimet kane treguar se nëse pirja e ujit zvogelohet kjo shkakton rritjen e depozitimit te yndyrave (dhjamit), perderisa nëse pirja e ujit shtohet kjo zvogëlon sasinë e depozitimit të yndyrave në trupin e njeriut

Për këtë arsye rekomandohet pirja e vazhdueshme e ujit që trupi ta përshpejtoj tretjen dhe të ndihmoj në humbjen e peshës

Kujdesi ndaj konsumatorit

049 160 092

Design: 2Bstudio 10 000 Prishtina Kosovo ©2015